Apartmani Crna Gora - Rezervišite smeštaj u Crnoj Gori - Letovanje

Apartmani Crna Gora – Rezervišite smeštaj u Crnoj Gori – Letovanje 2017.

Apartmani Crna Gora - Rezervišite smeštaj u Crnoj Gori - Letovanje

Crna Gora je turistička destinacija u razvoju. Mnogobrojni hoteli i apartmanski kompleksi se ubrzano grade na crnogorskoj obali. Turisti iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Rusije najviše posjećuju Crnu Goru. U poslednjih nekoliko godine crnogorska turistička organizacija bilježi značajan porast rezervacija iz stranih zemalja. U svakom sličaju, Crnu Goru zovu “Biser Mediterana”. Crna Gora je mala država, sa oko 700 hiljada stanovnika, ali i zemlja sa izuzetnim prirodnim bogatstvima i ljepotom.

Apartmani Crna Gora

Iz ponude izdvajamo 15 moderno opremljenih apartmanskih objekata iz Crne Gore:

Apartmani Pax – Herceg Novi – Crna Gora

Novoizgrađeni Apartmani Pax su smješteni na adresi Braće Grbića 66, u naselju Topla, Herceg Novi, Crna Gora. Kompletno su opremljeni sa novim enteriorom.
U ponudi su: Apartman s 2 spavaće sobe (6 kreveta, 60 metara kvadratnih) i Apartman s 1 spavaćom sobom (4 kreveta,60 metara kvadratnih). Besplatan parking, besplatan WiFi.
Udaljenost od apartmana do plaže je 250 metara, od apartmana do restorana i prodavnice je 250 metara, od apartmana do centra grada Herceg Novog je 1500 metara.

Apartmani Vila Jovana – Budva – Crna Gora

Apartmani Vila Jovana se nalaze u ulici 3, Jula, Budva, Crna Gora.
Mogućnost rezervisanja dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studio apartmana koji su kompletno opremljeni.
Obezbjeđeni su besplatan Wireless Internet i besplatan parking.
Udaljenost od Vile Jovana do plaže je 300 metara,  do restorana i prodavnice je 50 metara, od apartmana do centra grada Budve je 500 metara.

Luks Apartmani Bečići – Crna Gora

Apartmani Lukas su smješteni u ulici Marina Bečića bb, u mjestu Bečići, Crna Gora.
Gostima su na raspolaganju dvokrevetni, trokrevetni i sedmokrevetni (3 spavaće sobe) apartmani koji su nedavno renovirani i kompletno opremljeni. Iz apartmana se pruža pogled na planine i u dvoriste. Apartmani se nalaze blizu bečićke plaže.
Gostima su na raspolaganju besplatan Wireless Internet i besplatan parking.
Udaljenost od Apartmana Lukas do plaže je 200 metara,  do restorana i prodavnice je 150 metara, od apartmana do centra grada Budve je 4 kilometra.

Apartman Alexandra – Ljuta – Kotor – Crna Gora

Apartman Alexandra su smješteni u mjestu Ljuta, u opštini Kotor, Crna Gora.
Gosti mogu rezervisati apartman površine 140 metara kvadratnih. Apartman je moderno opremljen i posjeduje četiri spavaće sobe, kupatilo, kuhinju , trpezariju sa velikim dnevnim boravkom koji gleda na more, wi-fi internet, kablovsku, klimu, mašinu za suđe, tri parking mjesta.
Gostima su na raspolaganju besplatan Wireless Internet i besplatan parking.
Udaljenost od Apartmana Alexandra do plaže je 30 metara,  do restorana i prodavnice je 50 metara, od apartmana do centra grada Budve je 7 kilometra.

Apartmani Helena – Tivat – Crna Gora

Apartmani Helena se nalaze u mjestu Obala Djuraševića, u opštini Tivat, Crna Gora.
U ponudi su 4 novoizgrađena četvorokrevetna apartmana, potpuno opremljena po najvišim standardima. Ispred apartmana je privatna plaža sa ležaljkama, suncobranima i prostorom za igru djece. Organizujemo izlete sa privatnim brodom ili sa kajakom do obližnjih ostrva ” Sveti Marko ” i ” Gospa od Milosti “.
Naši gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Apartmana Helena do restorana i prodavnice je 200 metara, od apartmana do centra Tivta i Porto Montenegra je 10 kilometra.

Apartmani Obala Katic – Igalo – Crna Gora

Apartmani Obala Katić se nalaze u mjestu Sutorina, ulica Luke Vukalovića 125, u Igalu, Crna Gora.
Smješteni pored pješčane plaže u Igalu, Apartmani Obala imaju otvoreni bazen sa hidromasažnom kadom i besplatnim ležaljkama.
U ponudi su klimatizovane sobe , kao i studio apartmani sa pogledom na more i hercegnovski zaliv. Gostima je na raspolaganju i namještena terasa, pribor za roštilj i zajednička kuhinja. Na terasi ispod samog objekta možete se baviti ribolovom.
Naši gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Apartmana Obala Katić do plaže je svega 20 metara, do restorana i prodavnice je 500 metara, do centra Igala je 1 kilometar.

Apartmani M Palace – Budva – Crna Gora

Apartmani Villa M Palace su smješteni na izuzetno atraktivnoj lokaciji, nadomak Starog Grada Budve. Adresa apartmana je Gospoština 25, Budva, Crna Gora.
Gosti mogu rezervisati prostrane, elegantno dizajnirane i udobno opremljene apartmane. Vila posjeduje jednosobne, dvosobne i trosobne apartmane. Za sebe možete odabrati tačno ono što vam je potrebno prilikom vašeg odmora. Vila ima sopstvenu garažu koja je pod video nadzorom.
Naši gosti mogu besplatno koristiti i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Apartmana Ville M Palace do plaže je svega 100 metara, do restorana i prodavnice je 100 metara, do Starog Grada Budve je 100 metara.

Vila Happy – Tivat – Crna Gora

Vila Happy je smještena u mjestu Kava, nadomak Tivta i marine Porto Montenegro, Crna Gora.
Ispred vile se nalazi veliko dvorište sa bazenom, ležaljkama, suncobranima i prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv. U ponudi su četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni apartmani sa balkonima i pogledom na more.
Apartmani sadrže: Klima uređaj, kablosvku televiziju, hidromasažnu kadu, džakuzi, kuhinju, kupatilo, bazen, pogled na more, spavaću sobu sa francuskim ležajevima i dva dodatna kreveta.
Naši gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Vile Happy do plaže je svega 500 metara, do restorana i prodavnice je 300 metara, do centra Igala je 3 kilometra.

Smještaj Klakor – Tivat – Crna Gora

Smještaj Klakor je smješten u naselju Radovići, kod Tivta, Crna Gora.
Tivat je udaljen 10, a Budva 18 kilometara od našeg smještaja.
Naš objekat posjeduje privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, kao i igralište za djecu.
Gosti mogu rezervisati:
– Dvokrevetni studio apartman sa terasom i pogledom na more
– Trokrevetni studio apartman sa terasom i pogledom na more
– Četvorokrevetni studio apartman sa terasom i pogledom na more
– Jednosuban/četvorokrevetni apartman sa terasom i pogledom na more
– Dvosobni/šestokrevetni apartman sa terasom i pogledom na more

Naši gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Smještaja Klakor do restorana i prodavnice je 500 metara, do centra Tivta i marine Porto Montenegro je 10 kilometara.

Stara kamena kuća u Strpu – Crna Gora

Stara kamena kuća se nalazi u mjestu Strp, opština Kotor, Crna Gora.
Strp je malo ribarsko naselje u Bokokotorskom zalivu, udaljen je 20 kilometara od Starog Grada Kotora. Preko puta kuće, nalazi se plaža.
U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani. Svi apartmani su kompletno i moderno opremljeni.
Naši gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i Wi-Fi internet.
Udaljenost od Stare kamene kuće do plaže je svega 20 metara, do restorana i prodavnice je 500 metara, do Starog Grada Kotora je 20 kilometara.

Vila Vujović – Kostanjica – Crna Gora

Vila Vujovic je smještena u mjestu Kostanjica, na pola puta između Herceg Novog i Kotora, Crna Gora. Novoizgrađeni kompleks vila sa bazenima i predivnim pogledom na Bokokotorski zaliv predstavlja jedno od najluksuznijuh odmarališta u ovom predjelu.
Gostima je na raspolaganju teniski teren, rent a car agencija, prodavnica, dečiji bazen, velika plaža sa ležaljkama i mali bar na plaži. Ovo je veoma miran ambijent, pogodan za porodice sa djecom.
Svaki apartman ima očaravajući pogled na more, dobro opremljene kuhinje, udobne za ručavanje i prostrane dnevne sobe sa besplatnim Wi-Fi Internetom i satelitskom televizijom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *