Apartmani Klinci – Luštica

klinci2 9 6 11 10 8 klinci3 13 12 klinci
Klinci, pospano selo koje se nalazi na udaljenom i divljem poluostrvu Luštica, smješteno među drvećem nara i maslina. Оvo tradicionalno kameno selo datira skoro dvije stotine godina, а do nedavno je bilo u ruševnom stanju. Lokalne priče i dalje žive i  doprinose dodatnoj fascinantnosti ovog mjesta.
Kada je u pitanju odmor i opuštanje u mirnom i ruralnom ambijentu, visoko u brdima, selo Кlinci je savršena opcija.Ovo tradicionalno izgrađeno kameno selo je restaurirano s ljubavlju i stvara šest country stile apartmana sa modernim karakteristikama i prekrasnim pogledom.
Svaki objekat se nalazi na jednom od tri nivoa, i povezan je nizom malih kamenih stepenica i staza prosaranih lejama lokalnih sorti biljaka i cvijeca. U području bašte nalaze se ljubimci uglavnom ptice – papagaji kao i kornjače koji svakako doprinose ruralnoj tematici ovog mjesta.
Tokom toplih ljetnjih dana, bazen koji se nalazi u prizemlju na samom ulazu u selo je idealan za odmor i opuštanje. Lagana užina i pića serviraju se na bazenu.

Takođe možete uživati lutajući kroz privatne maslinjake vlasnika, uzeti planinski bicikl za dalje destinacije ili uskočiti u svoj iznajmljeni automobil i otići do obale idilicnog zaseoka Rose, koji je udaljen svega 4 km.

1 thought on “Apartmani Klinci – Luštica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *