Avanturisticki park

Sezona u “Avanturistickom parku Lovcen” na Ivanovima Koritima je pocela. Ovaj park zauzima prostor od 2 hektra i na njemu je izgradjeno 7 staza u vidu sportskih i ekstremno adrenalinskih aktivnosti. Svaka staza ima oko 15 razlicitih igara koje se nalaze na odredjenim visinama i posebno su adaptirane za uzrast od 5 do 70 godina.
Park funkcionise na vec prirodno postojecim stablima drveca na odredjenim visinama na kojima su konstruisane drvene platforme i nalaze se u nizu od 15 platformi. Prelazeci sa jedne na drugu platformu, preko igri na sajlama, ucesnici se susrecu sa razlicitim preprekama koje moraju proci da bi stigli do cilja. Maksimalna bezbjednost i osiguranje po svim evropskim standardima.
Kosrisnicima parka obezbjedjena je neophodna oprema (pojas,kaciga,rukavice) za staze koje su odredjene po svojim tezinama. Strucno obucena ekipa je tu da vam objasni nacin koriscenja i primjenu igara. Staze su oznacene bojama: zuta, zelena, plava, crvena, crna i takmicarska staza duel. Avanturisticki park pored akrobatskih staza nudi i razlicite igre koje omogucavaju jedinstvo u okviru ekipe kao i igre koje razvijaju logiku i nacin razmisljanja uz veliku zabavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *