Novi način rezervisanja preko interneta sada i u Crnoj Gori

Poštovani korisnici i posjetioci montenegro.com web sajta i bloga, kako bismo naše poslovanje učinili konkurentnijim sa svjetskim tržištem zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novu ponudu naše kompanije – Rezervacioni softverski sistem za vaš hotel, smještaj ili restoran.

Pretvorite vašu prezenaciju ili web sajt u savršen rezervacioni sistem – Online booking sistem.

Već od danas počnite da koristite tehnologiju koja je standard u Evropi i svijetu, poboljšajte efikasnost rezervisanja vašeg turističkog objekta. Primajte automatske poruke rezervacija i uštedite vrijeme na odgovaranju pojedinačnih zahtjeva.

Naš rezervicioni sistem je izuzetno fleksibilan a njegova instalacija jednostavna. Postanite naš korisnik još danas i besplatno isprobajte softverski sistem, bez provizije na rezervacije preko vašeg web sajta. Sistem se prilagođava vašim induvidualnim potrebama i zahtjevima. Veoma jednostavno postavljajte specijalne cijene u različitim periodima sezone i organizujte ispunjenost kapaciteta prema posebnim datumima. (pred-sezona, sezona i post-sezona).

U svakom trenutku imaćete na uvid korisničku bazu podataka sa rezervacijama. Detaljna baza vam omogućava da direktno kontaktirate goste ili definišete specijalne povoljnosti za individualne ili grupne rezervacije.

Jednostavno možete mijenjati ponudu vašeg objekta, opis, fotografije, udaljenost objekta od aerodroma, centra grada, prodavnice, i sl. Proširite vašu ponudu sa dodatnim uslugama koje povećavaju profit kao sto su turističke ture, transferi do aerodroma i rezervacije u restoranu.
Za potvrdu vaše rezervacije gostima se automatski naplaćuje depozit putem kreditne kartice ili preko bank transfera. Uplatu primate direktno na vaš bankovni račun.
U narednom periodu, dobijate probno besplatno sistem koji će vam olakšati i pojednostaviti vaš posao. Vrijeme koje koristite na odgovaranje poruka da li imate slobodne kapacitete i kolika je cijena vaših usluga možete iskoristiti mnogo efikasnije. Sa našom ponudom ne gubite ništa a dobijate mogućnost da unaprijedite vaš posao najnovijom tehnologijom koja je budućnost u turizmu kod nas. Ovakav princip rezervisanja koristi 90% turističkih objekata u Evropi i svijetu zato se i vi priključite odmah.
Ukoliko imate izrađenu web stranicu vašeg turističkog objekta javite se da započnemo saradnju na vrijeme. Ako ne posjedujete web sajt nudimo vam mogućnost da pod povoljnim uslovima postanete vlasnik sopstvenog web sajta sa novim booking – rezervacionim sistemom. Važno je da napomenemo da u svakom trenutku možete prestati sa korisćenjem rezervacionog sistema veoma jednostavno, kao što je izuzetno jednostavna i njegova instalacija.

Unaprijed se radujemo saradnji sa Vama.
Vaš Montenegro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *