SVEČANO OTVORENA FUTURE TOURISM KONFERENCIJA U BEČIĆIMA

Tokom jučerašnjeg dana  Mediteran Hotel & Resort  u Bečićima bio je epicentar neformalne edukacije o  turizmu. U amfiteatru ovog hotela svečano je otvorena Future Tourism konferencija koja se u Crnoj Gori realizuje još od 2009. godine. Ovogodišnja konferencija je podijeljena u 2 dijela i to naučni i stručni.

slika1 (1)
Tokom današnje naučne konferencije govorili su uvaženi predavači sa Univerziteta iz Finske, Nemačke i Srbije, a velika posjećenost od strane učesnika konferencije potvrdila je značaj ovog događaja. Na svečanom otvaranju konferencije prisustvovao je predsjednik Opštine Budva Gospodin Marko Carević, koji se obratio učesnicima i poželio uspješan trodnevni rad. Konferenciji su takođe prisustvovali Rektor Univerziteta Crne Gore i predstavnici fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz 11 evropskih zemalja.

slika2 (3)
U naredna dva dana, 06. I 07.05.  učesnici Future Tourism konferencije  imaće priliku da slušaju stručnjake iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, koji će svoja iskustva i znanja prenijeti govoreći na sledeće teme:
1. Primena digitalnog marketinga u turizmu
2. MICE turizam
3. Novi trendovi u hotelijerstvu
4. Revenue menadžment
Organizatori su za učesnike konferencije obezbedili ucešce kompanija kao što su: Booking.com, Travelport, TravelClick, PHOBS, T-Nest Resort, MICE Knowledge, Guest Joy i druge.
Program konferencije obuhvatio je i takmičenje najboljih studenata iz oblasti turizma i hotelijerstva  tradicionalni Case Study Challenge, koji u najboljem svjetlu predstavljaju sebe i svoje Univerzitete širom Evrope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *