Uspjesan marketing za Vas smjestaj na Internetu

1. Moderan web sajt sa Online Rezervacionim sistemom
Vas web sajt je odraz vaseg posla tako da je vazno da ostavite dobar utisak na goste kada vas posjete online. Web sajt treba da bude moderan i jednostavan za pretrazivanje za posjetioce. Moderan i efikasan web sajt ne predstavlja komplikovan dizajn, kljuc je u jednostavnosti i funkcionalnosti kako bi gosti mogli da steknu sto bolji uvid o vasim uslugama i da na sto jednostavniji nacin rezervisu smjestaj. Takodje neophodno je da imate pristup vasem web sajtu, da mozete samostalno da mijenjate i dodajete podatke kao sto su cijene, ispunjenost kapaciteta, specijalne ponude. Danas gosti rezervisu svoja putovanja preko interneta bez posrednika i ocekuju mogucnost da rezervisu direktno na vasem web sajtu. Veoma je jasno, danas ukoliko nemate online rezervacioni sitem gubite goste. Ako uzmete za primjer ponudu dva slicna turisticka objekta, smjestaj koji posjeduje web sajt sa mogucnoscu pravljenja rezervacija online ima najvece sanse da ce dobiti rezervaciju.  Ukoliko trenutno ne posjedujete mogucnost online rezervisanja preko vaseg web sajta kontaktirajte nas i mi cemo vam omoguciti postavljanje rezervacionog sistema po povoljnim uslovima.
Prihvacanje placanja putem kreditne kartice je jednostavno. Placanje kreditnim karticama u svijetu je svakodnevnica i potreba, ukoliko nemate sistem koji ce omoguciti gostima iz inostranstva da plate kreditnom karticom preko interneta rizikujete da izgubite kvalitetne goste koji su spremni da rezervisu i planiraju putovanje unaprijed i da vas smjestaj preporuce svojim prijateljima i poznanicima.
2. Kvalitetne komercijalne fotografije vaseg objekta
Napraviti fotografije visokog kvaliteta je mnogo teze nego sto mislite. Da bi vase fotografije dobro izgledale i privlacile paznju neophodno je vise elemenata kao sto su osvjetljenje, kompozicija i post obrada fotografija. Ljudi su vizuelna bica i narocito kada je rijec o izboru smjestaja veliki dio odluke jednog gosta desice se pod uticajem kvaliteta vasih fotografija na internetu. Visoko kvalitetne fotografije su lak nacin da povecate rezervacije bez da neophodno povecate posjecenost sajta. Rezultati saradnje nase agencije sa komercijalnim fotografima su uvijek izuzetni. Mozete pogledati neke od profesionalnih fotografija objekata koji se nalaze na nasem web sajtu.
3. Pozicioniranje vaseg objekta na pretrazivacima
Postoji otprilike 200 faktora koje pretrazivaci uzimaju u obzir kada odlucuju na kojem mjestu plasirati web sajt u rezultatima pretrage. Proces pozicioniranja visoko na  google-u, yahoo i ostalim pretrazivacima zovemo SEO i djelimicno je nauka, umjetnost i nazalost kada placate za SEO usluge ne postoji garancija da ce se vas web sajt ili smjestaj plasirati visoko u rezultatima pretrage. Najpovoljnija i najbrza varijanta da se vas smjestaj nadje na najvisim pozicijama za mnoge kljucne rijeci jeste da se registrujete na https://www.montenegro.com/ web sajt sa opcijom uvodjenja online booking sistema na vasem web sajtu. Kao sto je vec dobro poznato prema statistikama Montenegro.com je turisticki portal koji je plasiran na vrhu Google i ostalih pretrazivaca za mnoge kljucne rijeci, na primjer: Montenegro, Montenegro accommodation, Montenegro hotels, Montenegro rent, Montenegro rent a car, Montenegro real estate, Montenegro apartmani, Montenegro hoteli, Apartmani Herceg Novi i sl.
4. Drustvene mreze strategija
Nasim korisnicima preporucujemo da otvore Facebook stranicu i da je nekoliko puta mjesecno azuriraju sa ponudama i lokalnim vijestim; kvalitetne fotografije takodje privlace paznju. Vasu facebook stranicu mozete povezati sa drugim drustvenim mrezama kao sto su Twitter, Linkedin, Pinterest, Tumblr., Instagram, Google+. Medjutim nije dovoljno posjedovati facebook stranicu, veoma je bitno da na vasem web sajtu postoji sekcija za novosti ili blog gdje cete prvo objavljivati informacije a nakon toga linkovati te informacije na drugim drustvenim mrezama koje smo naveli. Sustina je da vas licni web sajt bude centar vaseg posla na internetu, a ne Facebook.

Za detaljne konsultacije o uvodjenju Online Rezervacionog sistema i marketinga Vaseg smjestaja slobodno nam se obratite na info@montenegro.com

Vas Montenegro.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *