Vizuelni sadržaj za Vaš Marketing

Fotografije i video imaju dramatičan efekat na marketing vaših proizvoda i usluga. U poslovnom svijetu medijskih stručnjaka, vizuelni mediji vam mogu pomoći da dođete do nove publike ili da se brzo plasirate na tržištu.
Naši profesionalni fotografi mogu da zabilježe suštinu i unikatnost vašeg posla kroz predivne fotografije, dok video zapisi iz vazduha i panorame mogu stvoriti dinamičan i privlačan video spot za vaš posao.
Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije iste ponude postižu različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha – kvalitetna propaganda. Jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude – iz vazduha. Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i turistički objekti, plaže, restorani, ali i znamenitosti iz vašeg okruženja garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu u ovom slučaju goste.
PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE
Fotografija govori više od 1000 riječi – stara i uvijek aktuelna izreka, danas poprima nove dimenzije. Proboj digitalne fotografije poslednjih godina nije omogućio kvalitetniju prezentaciju, naprotiv – donio nam je poplavu fotografija, i još oštrije raslojavanje između amaterske i profesionalne fotografije. Sada je svaki korisnik interneta sposoban da već na prvi pogled razlikuje profesionalnu fotografiju od amaterske. Više nije važno šta je na fotografiji, već je bitno samo da je ta fotografija kvalitetna. Svako je u stanju da fotografiše, ali se efekat koji ta fotografija ostavlja na posmatrača kreće od oduševljenja do anti-propagande. Potrebe naših klijenata su se kretale od umjetničke fotografije za uređenje prostora, preko fotografisanja proizvoda , usluga i objekata, pa sve do izrade portreta. Zajednički imenitelj za sve njih su: korišćenje naših radova za sve promotivne potrebe, te zadovoljstvo profesionalizmom, originalnošću i povoljnom ponudom.
2-15-2015 7-46-02 PM

 

PANORAMA 360

Mnoge lokacije, ali i zatvoreni prostori se ne mogu prikazati realno, osim kada bi mogli posmatrača „dovesti“ na određenu poziciju, i omogućiti mi se da se „okreće“ u trodimenzionalnom prostoru. Naravno, očigledno najteže pitanje je kako 3D prostor „spustiti“ na računarski monitor, a da se očuva prostorni osjećaj posmatrača. Ovaj problem je savladan korišćenjem 360 panorama. Postupak kreiranja ove panorame teoretski je – jednostavan: veliki broj fotografija u svim pravcima, napravljenih sa iste tačke u prostoru se povezuje u jedinstvenu 360o panoramu pomoću softverskih alata, čineći digitalnu „sferu“ koja se okreće pred našim očima u smjeru kretanja miša po podlozi. Ne samo to: posmatrač može sliku približiti ili udaljiti, rotirati „sferu“, gledati „gore“ ili „dolje“ – upravo jednako kao da se zaista nalazi u nekoj tački prostora gledajući oko sebe u svim pravcima.
Naravno, praktična realizacija nije tako jednostavna: potrebne su kvalitetne fotografije, precizno pokrivanje u svim pravcima, dosta truda oko spajanja panorame i još na sve to i programersko znanje da bi se te panorame pokrenule ili povezale u jednu cjelinu.
Na kraju, rezultat neće izostati. Evo i primjera:

file:///C:/Users/Mila/Desktop/PANORAMA/PerastCentar/index.html

file:///C:/Users/Mila/Desktop/PANORAMA/Sv.Andrija/G0013127%20Panorama.html

file:///C:/Users/Mila/Desktop/PANORAMA/Skver/index.html

To nije sve! Moramo dodati i specijalnost: VAZDUŠNA PANORAMA 360
Sve ranije navedeno se može realizovati i na bilo kojoj poziciji u vazduhu. Dakle – pozicioniranjem naše letilice na bilo koju tačku u visini do 500 metara, u stanju smo napraviti Vazdušnu panoramu 360. Naši klijenti sada mogu predstaviti pogled na svoj objekat ili turističku ponudu kako sa zemlje – tako i iz vazduha. Ovaj oblik predstavljanja je posebno pogodan za izradu 3D mapa određenih turističkih lokacija, zemljišta ili čak čitavih gradova. Pogledajte:

https://www.youtube.com/watch?v=4DzzoLI-qY0

https://www.youtube.com/embed/UJFqv6rHfHg

https://www.youtube.com/embed/qHSFdsRmV-Q

Za povoljnu paket ponudu koja uključuje profesionalne fotografije, video i panoramu 360, kontaktirajte nas na marketing@montenegro.com ili info@montenegro.com.

 

 

3 thoughts on “Vizuelni sadržaj za Vaš Marketing

  1. Slažem se da je fotografija bitna, tj. nezamenljiva, a važna je i na sajtu i društvenim mrežama. Mogućnost panoramskog prikaza i klipova na youtube-u dodatno olakšavaju prikaz turističkog smestaja.

  2. Fotografija je mnog bitna za smestaj. Osim sto treba da bude kvalitetno uradjena, mora da bude i realna. Ako gost na sajtu vidi jedno, a uzivo drugo, vise je stete nego koristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *