Zasto Montenegro.com?

1. Montenegro.com je jedan od prvih web sajtova o Crnoj Gori, osnovan 1996.godine. Prvi u internet prezentovanju smjestajnih kapaciteta na teritoriji Crne Gore. Dugogodisnje iskustvo i istrajnost daje nam kredibilitet u internet svijetu.
2. Prema statistikama jedini turisticki portal koji je plasiran na vrhu Google i ostalih pretrazivaca za mnoge kljucne rijeci, na primjer: Montenegro, Montenegro accommodation, Montenegro hotels, Montenegro rent, Montenegro rent a car, Montenegro real estate, Montenegro apartmani, Montenegro hoteli, Apartmani Herceg Novi i sl. Jednostavno postavite prezentaciju i dobijete rezervacije.
3. Proteklih godina na desetine hiljada gostiju je rezervisalo smjestaj posredstvom naseg web sajta, sto je znak povjerenja i sigurnosti u usluge koje pruzamo. Iz tog razloga gosti se uvijek vracaju na nas web sajt kada zele da rezervisu smjestaj, rent a car ili da se informisu o Crnoj Gori.
4. Montenegro.com tim strucnjaka uvijek ima pravo rjesenje kada je internet marketing u pitanju. Poslednja tehnologija rezervisanja preko interneta od sada dostupna svima koji zele da napreduju i prate svetske trendove.
5. Kod nas dobijate paket usluga, ne samo oglas kao sto nudi vecina web sajtova.

Sta sve ukljucuje reklamiranje preko naseg web sajta:
– Personalizovani subdomain: www.vaseime.montenegro.com , stranica koja izgleda kao web sajt sa vasim kontaktima, tekstualnim opisom i fotografijama,
– Ukoliko nemate fotografije vaseg objekta nudimo usluge profesionalnog fotografa,
– Neogranicen broj apartmana u sklopu jedne prezentacije,
– Google maps pozicija za vas objekat,
– Prevod na engleski jezik,
– Direktni upiti za rezervacije na vasu email adresu,
– Mnogi hoteli i apartmani vec posjeduju web sajt, za njih imamo posljednju tehnologiju rezervisanja – online booking sistem,
– Izrada web sajta + booking sistem + prezentacija objekta na Montenegro.com-u idealna kombinacija za vas internet marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *